LED Light Bar

LED light bar, OAK-LB100. Nema UV / Hg i štetnih supstanci. 95% visoka efikasnost. Stabilan i izdržljiv, jednostavan za instalaciju i održavanje.
  • Bar svjetlo LED 100W

   Bar svjetlo LED 100W

   LED svjetlo Bar, hrast-LB100. Nema UV / Hg i štetne tvari. 95% visoke učinkovitosti. Stabilan i trajan, jednostavan za instalaciju i održavanje.

   Više
  • 80W LED Light Bar

   80W LED Light Bar

   LED Light Bar, OAK-LB80. Nema UV / Hg i štetnih supstanci. 95% visoka efikasnost. Stabilan i izdržljiv, jednostavan za instalaciju i održavanje.

   Više
  • Bar 50W LED svjetlo

   Bar 50W LED svjetlo

   LED svjetlo Bar, hrast-LB50. Nema UV / Hg i štetne tvari. 95% visoke učinkovitosti. Stabilan i trajan, jednostavan za instalaciju i održavanje.

   Više
  • 40W LED Light Bar

   40W LED Light Bar

   LED Light Bar, OAK-LB40. Nema UV / Hg i štetnih supstanci. 95% visoka efikasnost. Stabilan i izdržljiv, jednostavan za instalaciju i održavanje.

   Više
  • 20W LED Light Bar

   20W LED Light Bar

   LED light bar, OAK-LB20. Nema UV / Hg i štetnih supstanci. 95% visoka efikasnost. Stabilan i izdržljiv, jednostavan za instalaciju i održavanje.

   Više
OAK LED Co., Limited je jedan od vrhunskih proizvođača i svjetskih svjetskih proizvođača LED svjetlosti sa jednim od poznatih LED svjetlosnih traka, LED trake svjetla, visokih snage LED light bar brendova, kao profesionalna kompanija, imamo svoju tvornicu, koja je u stanju da proizvodi kvalitetne proizvode sa pouzdanim kvalitetom.