Svjetlo LED nogomet Arena

Svjetlo LED nogomet Arena

LED nogometnim stadionom svjetlo. Najsjajnija LED svjetla u svijet. Nagrada precizan Optički sustav rasvjete, 95% visoke učinkovitosti. Vodootporno IP66, pogodna za interijere i eksterijere. Stepenj zaštite okoliša, nema UV/Hg i štetne tvari

Product Details

Svjetlo LED nogomet Arena


Specifikacije


led soccer arena light specifications

Imamo razne LED rasvjete pogodan za različite arene zahtjev, kao veličina, visina, tip i stil, trava, iskustvo igračima i publici itd.


led soccer arena light design 1

led soccer arena light design 3LED svjetla nogomet, da li poplava svjetla ili visoke uvale su ekonomičan način za postizanje optimalne rasvjete • korisni programi i održavanje troškova tijekom vremena kad. Budući da su svjetla na kad god nogometno igralište je otvoren, ima smisla koristiti žarulje koje traju dugo. LED rasvjeta je nisko Watt rješenje koje pruža vrhunsku osvjetljenje i troškovno učinkovit način smanjivanja komunalnih troškova.


Nogometna se razlikuju po veličini; srednju školu, na fakultet, rekreacijski i stadion za sjedenje, nogometna igrališta zahtijevaju uniformi Jačina svjetlosti iz svjetla koje ne stvaraju odsjaj ili vrućih točaka na terenu. Također, iako je igrao u prizemlju, lopta može biti podigla visoko u zraku mnogo puta kroz igru. Provjerite da li imate najbolji LED nogomet rasvjete za hvatanje svaku predstavu!


Odsjaj je loša i može utjecati na užitak u igri. Blještanje za nogometaša i navijača nišanjenjem svjetla tako da su iz liniju igrače i gledatelje.Naš proizvod za teretanu rješenje rasvjeteIMG_5885.jpg720w.jpg
Teniski teren LED svjetlo prednosti:

(a). visoka čiste aluminijske reflektora i vruće izdanje sustava;

(b). visoke snage LED rasvjete, visoko effection uvezen Konstantnu struju;

(C). prošli smo ISO, a uz strogu kontrolu kvalitete grupe;

(D). dugo jamstvo: 3 godine;

(E). ušteda energije;

(F). najveća snaga je predvodio osvjetljenje koje predvode industriju;

(G). efikasnost rasvjete: do 170 lm/w.Hot Tags: LED nogomet Arena svjetlo, nogomet svjetlo, svjetlo areni

Upit

Srodni proizvodi