Dom > Vijesti > Sadržaj

Kina LED rasvjeta industrija oblaci suočeni intenzivnog miješanja

- May 07, 2015 -

Kako bi se stvorili budućnost štednje energije i zaštite okoliša, Beijing vlasti energično podržava LED rasvjeta industrija, još u trenutku kada u cijene proizvoda i udariti po prenapajati ove godine jednu petinu LED rasvjete tvrtka zatvorena u svibnju.

Kina LED rasvjeta poslovanja od oko 4.000, porezne olakšice, subvencije i jeftini industrijski zemljišta, privlače poduzeća su Investirali u sektoru. Danas, ovi radnici zarobljeni u žestoke konkurencije u industriji, cijene proizvoda su prepolovljena u protekle tri godine.

Kineska vlada cilj je do 2015, LED za 30% posto domaći tržišni udio, više od tri puta trenutne razine. Službene procjene, godišnja ušteda od 35 milijuna tona ugljena potrošnje.

Stručnjaci kažu da to ako pola Kina je osvjetljenje pomoću LED svjetla po godine ušteda energije jednaka svjetski najveći hidroenergetski projekt, tri klanca godišnji energetski izlaz od 2,5 puta.

Zahtjev je bio slab na kopnu tržištu. Unatoč subvencije, i nakon upotrebe električne energije se smanjuje, ali obiteljski zamjena LED lampa proces je spor jer cijene led rasvjete skuplji od tradicionalnih svjetla. Osim kvalitete problemi su također utjecala na povjerenje potrošača.

Iako industrija očekuje požurujem integraciju, Kineske vlade dalje podržavati industriji. Kina je Ministarstvo znanosti i tehnologije je prošlog ljeta, do 2015 veličine LED rasvjeta industrija podizati 500 bilijuna Juana na 802. Oni su 300 milijuna dolara.

Ministarstvo znanosti i tehnologije je također planirana LED čip industrija 20-30 namještaj tehničke stručnosti za vođe i uključivanje industrije u popisu dodatno vlade Podrška za industriju. Sada ovaj dio industrije godišnja output vrijednost od 200 milijardi Juana 320. Oko 900 milijuna $.

Kina je LED produkcijske kuće su ovisila o stranim čip i čip iznosi predstavljali za pola cijene. Uvođenje čip tehnologije Kini pomaže smanjiti troškove. Za Kinu kako bi se postigla svoj LED vezane ciljeve, smanjiti troškove, unaprijediti kritične tehnologija.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi