Dom > Vijesti > Sadržaj

Nakon 4 LED svjetla ili se može koristiti za komunikaciju

- May 07, 2015 -

Kina dovela najbrži rast tržišta

Na sastanku, OSRAM rasvjete ograničen analiza odjela Poluvodič, viši tehnički direktor Chen Wen Cheng je rekao, zahvaljujući LED troškovi sići daleko brže od drugih izvora svjetlosti, LED tržištu penetracija brzo poboljšanje. "Do 2020, LED na tržištu penetracija stopa se očekuje do 70%, kineski kopnu i Tajvan je najbrže rastućih tržišta."

LED prometa očekuje se nakon 4 godine primjene

"Svjetlo je Modulacija signala do LE d transmisija svjetla na bežične komunikacijske tehnologije u novom svjetlu." Dr Luo Jianghua rekao. Po njegovom mišljenju DOVELO ne samo za primjenu u polju rasvjete, ali i kroz integraciju u područjima kao što su komunikacijske industrije i Internet stvari.

Je vidljivo svjetlo komunikacije tehnologija (VLC) se odnosi na korištenje vidljive bend svjetlosti kao nosač informacije, ne koristeći vlakno, ožičen kanal prijenosa medija, a u zraku u na direktno svjetlo svaki poziv način komunikacije, u maloj udaljenosti komunikacije u u ima visoke sigurnosne performanse i energije, i područje primjene širok, prednost, širina pojasa više w IFI 10.000 puta puta , 4 G 100 puta puta, brzine, postignute teorija, Preuzmite jednu 1G film treba čak samo 0.1 sekundi.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • 1000W LED Floodlight
  • 40W LED Light Bar
  • 500w RGB LED poplava
  • 120W LED ulica
  • 300W ulica svjetlo LED
  • 100W LED poplava