Dom > Vijesti > Sadržaj

LED rasvjeta standardni Trend 2012

- May 07, 2015 -

S razvojem industrije LED, Kina postupno razvio u svjetski glavne proizvodne baze i izvoz baze LED rasvjeta proizvoda, veliki broj LED rasvjete tvrtke nose visoko kvalitetne LED proizvode po cijelom svijetu, LED rasvjeta proizvoda certificiranja počela prikazivati njegov značaj.

Sve LED rasvjeta proizvoda certifikaciju Norme

Kina certifikacije: certifikacija CCC

3C naziv certifikacijskog znaka kao "Kina obvezni certifikacija" (na Engleskom jeziku naziv "ChinaCompulsoryCertification", Engleska Kratica za "CCC", također se spominju kao "3C" zastava.), certifikacijskog znaka je dozvoljeno da idu u prodaju, uvoz kataloga proizvoda i dokaz znak, što ukazuje da sigurnost proizvoda i elektromagnetsku kompatibilnost i elektromagnetsko zračenje u skladu sa standardima postavljen od strane države u marketingu proizvoda predmet obveznog certificiranja u Kini prisiljeni da se kroz ovaj certifikat.

Sjevernoamerički certifikata: UL certifikata

UL certifikat je sad civilne sigurnosti testiranja--osiguravatelja testa (UnderwriterLaboratoriesInc.) je proizvod sigurnosnih certifikata. Ona je usredotočena na razne uređaje, sustave i materijale za sigurnosne testove i inspekcije. Proizvoda kroz i postigao UL certifikata je ulaznice za ulazak na Sjevernoameričkom tržištu. Sve u svemu, UL standardima može se podijeliti na: zahtjevi za proizvod strukture zahtjevima korištenja sirovina proizvodi, dijelovi proizvoda, zahtjev za testiranje opreme i testiranje metoda zahtjevi, zahtjevi za označavanje proizvoda i uputama, i tako dalje. Sada UL certifikat je postao jedan od svjetskih najstrože certifikata.

Europski certifikat: CE certifikata

CE oznaka certifikata je sigurnost certifikacijskog znaka, smatraju Proizvođači putovnica otvoriti i ući u Europsko tržište. Nosi oznaku "CE" proizvod iz svake članice EU domaće prodaje, treba udovoljava zahtjevima svake države članice, kako bi se postigla sloboda kretanja roba u EU država članica u području primjene. Na tržištu EU "CE" oznaka je obavezna certifikacijskog znaka, kako bi slobodno kretanje na tržištu EU, moramo dodati staviti znak "CE" ukazati na to da proizvod udovoljava europskoj uniji tehničku koordinaciju i standardizaciju novi pristup osnovni zahtjevi ove direktive.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Bar 50W LED svjetlo
  • 150w LED High Bay Light
  • 200w LED High Bay Light
  • 150W LED ulica
  • 800w LED svjetiljka
  • 200W LED poplava