Dom > Vijesti > Sadržaj

Bežični Rechargeable Led Stolna svjetiljka

- May 16, 2016 -

Kako zamišljate vaš stol svjetiljka. Sada, ljudi su više niste ograničeni na običan stol svjetiljka. Nova tehnologija koristi se na rastući broj products.single founction proizvoda više ne ispunjavaju potrebe ljudi. Izdali smo stol svjetiljka siječanj 2016, a imamo ovu lampu dodaje neki iznenađujuće mogućnosti.


2 u 1 jednostavno, sklopivi dizajn za lako nošenje i prilagoditi različitim kutom za ugodno osvjetljenje kako bi se izbjeglo Naprezanje očiju. Titranje, nema radijacije, nema UV i kvaliteta LED poplava izvor svjetlosti to držati meka i isključite rasvjetu kako bi zaštitili svoje oči. Četiri boje LED rasvjetom koja odgovara za posao ili opuštanje. Redovito izvan mreže mogu acieve visoke energetske učinkovitosti i safey. QI bežične chaiging lampa za punjenje uređaja dok čitate na se night.put i uzet telefon punjenja jastuk bilo koji vrijeme te wish.it je sigurno o koristi i najbolja 2 u 1 funkcionalni izum. Tijelo je izrađen od vrhunske aluminijske materijala, boja glatke površine, osjećati lagan, izdržljiv i konope.

1. uređaja sa izgrađen-in bežični punjenja prijemnik (Samsung S6, Nokia 1520, LG, Nexus5)

2. uređaja rezerviran bežičnog punjenja sučelje pored njegova baterija (Samsung Galaxy S3, S4, S5, Note2, Note3, Note3, itd).Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • 1000W LED Floodlight
  • Svetlo LED teniskog terena
  • Svjetlo LED nogomet Arena
  • Bar svjetlo LED 100W
  • 40W LED Light Bar
  • 720W LED poplava svjetla